Konya'da motosiklet hırsızı kameraya yakalandı

Konya’da bir binanın otoparkına duvardan atlayarak giren hırsızlık şüphelisinin direksiyon kilidini kırdığı motosikleti çaldığı an güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, 01.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hocacihan Saray Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerindeki bir binada yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde binanın otoparkına duvardan atlayarak giren ve kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli, motosikletin yanına geldi. Motosikletin direksiyonunu dakikalarca uğraşarak kıran şüpheli, çalıştıramadığı aracı sürükleyerek siteden dışarıya çıkarttı. Şüpheli, daha sonra gözlerden kayboldu. Bu sırada çevrede bulunan binaların güvenlik kameraları o anları saniye saniye görüntüledi.

Görüntülerde, duvardan atlayan şüphelinin direksiyon kilidini kırması ve motosikleti binaların kenarından sürükleyerek götürmesi yer alıyor.

Motosikletin sahibi Ali Yaya “Sabah motoru göremeyince şok oldum. Sonra gittim kamera görüntülerini aldım, polise verdim. Onlar da soruşturmaya başladı. Eğer hırsız motoru getirip bırakırsa davamdan vazgeçeceğim ama getirmezse davacıyım. Kurda hazır kazanılmış mal yok. Kazanacaklar, yiyecekler. Yaşım 61, ben çalışıyorsam onlar da çalışıp yesinler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.