Konya'da nişanlarını hastanede yapan doktor ile hemşire Kovid-19 pastasını kesti

Konya'da farklı yerlerde görev yapan asistan doktor ve paramedik hemşiresi koronavirüs nedeniyle nişan törenlerini hastanede yaptı.

Konya'da nişanlarını hastanede yapan doktor ile hemşire Kovid-19 pastasını kesti

Emirgazi ilçesinde paramedik hemşiresi olarak çalışan Büşra Tokkacı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi Bölümünde asistan doktor olarak görev yapan Cumali Yılmaz nişan için 28 Mart tarihine gün aldı. Koronavirüs nedeniyle nişanlarını iptal eden çift NEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi Servisinde doktor, hemşire ve çalışanların katılımıyla koronavirüs şeklinde hazırlanan nişan pastasını kesti. Nişan yüzüğünü ise NEÜ Rektörü Cem Zorlu taktı.

Törene katılamayan çiftin ailesi de yüzük takma törenini video konferans yöntemi ile izledi.

Hemşire Büşra Tokkacı normalde 28 Mart’ta nişanlarının ve aynı zamanda nikahlarının olacağını ancak pandemi ile birlikte bu törenleri iptal etmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Tokkacı "Aslında töreni erteleyecektik. Ancak hem moral motivasyon açısından hem de ekip arkadaşlarımızın ısrarı üzerine böyle bir anı olsun dedik. Nişanımızın ya da nikahımızın ertelendiğine ya da iptal olduğuna hiç üzülmedik. Yakınlarımızla görüşememek ya da bu pandeminin ülkemize ve dünyaya verdiği zarar bizi daha çok üzüyor. Umarım biran önce pandemi biter ve her şey normale döner. Bu da bizim için güzel bir anı oldu, mutluyuz” dedi.

Doktor Cumali Yılmaz da “Ailelerimiz katılamadı maalesef... İnşallah düğünümüz sosyal mesafe olmadan hep beraber daha güzel olur. Böylesi de güzel bir anı oldu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.