Konya'da ölümle sonuçlanan bıçaklı kavganın şüphelisi yakalandı

Konya'da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavganın şüphelisi yakalandı. İfadesi alınan şüpheli ile koluna giren polislerin ağızlarında maske ve ellerinde eldiven ile koronavirüse karşı önlem aldıkları görüldü.

Konya'da ölümle sonuçlanan bıçaklı kavganın şüphelisi yakalandı

Olay, akşam saatlerinde Merkez Karatay ilçesi Altıyol Köprülü Kavşağı yanında yaşanmış, yabancı uyruklu iki kişi arasında çıkan kavgada Özbekistan uyruklu Nur Muhammed Ö'yü bıçakla kalbinden yaralanmıştı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ambulansla hastaneye götürdüğü yaralı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri katil zanlısının, evli ve 3 çocuk sahibi Afgan Hayatullah Y. olduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan şüphelinin Nur Muhammed Ö'nün eşi ve 1 çocuk annesi olan Arezoo Ö'nün (21) cep telefonuna yaklaşık 4 ay önce rahatsız edici mesajlar attığı iddia edildi. Arezoo Ö'nün bu durumdan kocasına bahsettiği, Nur Muhammed Ö'nün de eşinin telefonundan Hayatullah Y'ye mesaj gönderip, buluşma sağladığı ve bu buluşmada kavga yaşandığı belirtildi.

Kavgadan bir süre sonra Hayatullah Y'nin, Arezoo Ö'ye dün akşam yine mesajlar gönderdiği belirlendi. Eşinin bu mesajları da göstermesi üzerine Nur Muhammed Ö'nün, sanayide çalışan ve akşam mesaiye gidecek olan Hayatullah Y'nin servise bineceği yerde beklediği saptandı. Karşılaşan ikili arasında çıkan tartışmanın, kısa sürede kavgaya dönüştüğü, Nur Muhammed Ö'nün göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

MASKE VE ELDİVENLE ADLİYEYE SEVK 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hayatullah Y, bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ve koluna giren polislerin ağızlarında maske ve ellerinde eldiven ile koronavirüse karşı önlem aldıkları görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.