Konya’da oto lastikte ‘acayip’ hizmet

Bugünlerde lastikçilerde kış lastiği yoğunluğu yaşanıyor. Konya’da, iş yoğunluğu ya da farklı gerekçelerle lastikçiye gidemeyenlerin yardımına, Turan Yıldırım yetişiyor. Nasıl mı? İşte ayrıntılar…

Konya’da oto lastikte ‘acayip’ hizmet

Konyalı lastik ustası Turan Yıldırım, ‘acayip’ bir proje geliştirmiş. Yıldırım, kurduğu mobil araç ile iş yoğunluğu ya da farklı gerekçelerle lastikçiye gidemeyenlerin yardımına, yerinde koşuyor.

‘Acayip Oto Lastik’ adını verdiği aracında, bir lastikçide bulunması gereken bütün malzemeleri bulunduran Yıldırım, 7/24 hizmet veriyor.

Yazlık ve kışlık lastik değişinin yanı sıra, yolda kalanların yardımına da yetişen Yıldırım, böyle bir hizmetin verildiğini duyanların şaşkınlıklarını gizleyemediğini söyledi.

Yıldırım, “Bir süre önce böyle bir çalışma başlatma fikri doğdu. Aldığım minibüsün arka kısmında, bir oto lastik dükkanında bulunması gereken her şey var. Günün her saati yolda kalanların yardımına koşuyoruz. Böyle bir hizmetin verildiğini duyanlar önce şaşırıyor, sonra da aldığı hizmetten memnun kalınca çevresine duyuruyor.” dedi.

Bugünlerde en çok kış lastiği değişimi yaptıklarını ifade eden Yıldırım,  iş yoğunluğu ya da farklı gerekçelerle lastikçiye gidemeyenlerin kendilerine 0531 780 83 58 numaralı telefondan ulaştığını, ekibiyle birlikte verilen adrese gidip dakikalar içinde lastik değişimini yaptıklarını kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.