Konya’da otomobili ezen tır sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!

Konya’da epilepsi hastası çocuklarını doktor kontrolü için hastaneye götüren ailenin içinde bulunduğu otomobile çarpan kavun yüklü tır sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı. Kazadan yaralı kurtulan ve tedavisi tamamlandıktan sonra tutuklanan sürücünün ifadesinde aniden önüne çıkan ve ne olduğu bilmediği 3-4 hayvana çarpmamak için manevra yapınca kazanın meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

Konya’da otomobili ezen tır sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!

Konya - Seydişehir kara yolunun 48. Kilometresinde meydana gelen feci kazada, Beyazıt Y. idaresindeki 07 ADH 076 plakalı kavun yüklü tır, yoldan çıkarak karşı yola geçmiş ve Mesut Ay yönetimindeki 07 FES 29 plakalı otomobile çarpmıştı.

Tırın altında ezilen otomobildeki Mesut ve Celile Ay çifti hayatını kaybetmiş, tır sürücüsü Beyazıt Y. ile otomobilde bulunan Berat Efe Ay (7) ve Arzu Kaplan yaralanmıştı.

- “YOLA NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM 3-4 HAYVAN ÇIKTI”

Tedavisi tamamlandıktan sonra gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen tır sürücüsü Beyazıt Y, “Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma ve yaralama” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sürücünün ifadesinde aniden önüne çıkan ve ne olduğunu bilmediği 3-4 hayvana çarpmamak için manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybedince kazanın meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.