Konya’da otomobille çarpılan yaşlı adamın su kuyusuna atılması olayında yeni detay!

Konya’da ailesinin kayıp müracatında bulunduğu 55 yaşındaki Osman Karayel’in cesedi, Derbent ilçesi yakınlarında bir su kuyusunda bulunmuştu. Karayel’e bir otomobilin çarptığı, olay yerinde hayatını kaybettiği, daha sonra olay yerinden alınan cesedin kuyuya atıldığı tespit edilmişti. Şüphelilerin yakalanmamak için çarptıkları aracı sanayide tamir ettirdikleri, kırılan camı da yaptırdıkları belirtildi. Gözaltındaki 4 kişinin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Konya’da otomobille çarpılan yaşlı adamın su kuyusuna atılması olayında yeni detay!

Olay Ilgın İlçesi Çiğil Mahallesinde yaşanmıştı. Osman Karayel’den (55), haber alamayan yakınları, aramalarına rağmen yaşlı adamı bulamayınca Jandarma’dan yardım istemiş, ihbarla harekete geçen Jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu, dün akşam saatlerinde, Derbent ilçesindeki bir kuyuda Karayel’in cesedi bulunmuştu. 

İddiaya göre, Çiğil Mahallesindeki kahvehaneden çıkan Osman Karayel’e, evine giderken, Dırak Mahallesi yol kavşağında, İ.G. (42) idaresindeki otomobil çarpmış, Karayel olay yerinde hayatını kaybetmişti.  

İ.G. ve araçtaki 2 kişi olay yerinden kaçmış, İ.G, bir süre sonra akrabası ile olay yerine gelip cesedi almış ve Derbent İlçesi yakınlarındaki bir su kuyusuna atmış, kayıp ihbarıyla harekete geçen Jandarma ekipleri, adım adım izleri takip edip, 4 kişiyi gözaltına almıştı.

Şüphelilerin gösterdiği yerde de Osman Karayel’in cesedi bulunmuş, ceset incelemelerin ardından Ilgın Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. 

YAKALANMAMAK İÇİN ARACI TAMİR ETTİRMİŞLER!

Olayla ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı.

İddiaya göre; şüpheliler, yakalanmamak için Karayel’e çarptıkları aracı olaydan sonra tamir ettirdi.

Kırılan camı da yaptıran şüpheliler, jandarmanın başarılı çalışmasıyla kısa sürede yakalandı.  

4 kişinin bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

KONYA’DA KAYIP YAŞLI ADAMIN CESEDİ KUYUDA BULUNDU! 4 KİŞİ GÖZALTINDA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.