Konya'da park halindeki otomobilde işlenen cinayetle ilgili yeni gelişme!

Konya’da bir akaryakıt istasyonunda, Halef Okşak’ın park halindeki otomobilinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili yakalanan iki şüpheli tutuklandı.

Konya'da park halindeki otomobilde işlenen cinayetle ilgili yeni gelişme!

Olay gece geç saatlerde yaşanmış, Meram ilçesi Alavardı Mahallesindeki bir akaryakıt istasyonuna otomobiliyle gelen Halef Okşak (39), araç içerisindeyken iki kişinin bıçaklı saldırısına uğramış, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Okşak'ın göğsünden aldığı bıçak darbesiyle öldüğünü tespit etmiş, kaçan şüpheliler G.G. (42) ile S.S. (39) Kozağaç Mahallesindeki bir eve düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.

TRAFİK KAZASI YAPMIŞLAR

Şüphelilerin polisteki ifadelerinde, Halef Okşak'ın otomobiliyle araçlarına çarptıktan sonra kaçmaya başladığını, kendilerinin de takip ettiklerini anlatarak, Okşak'ın olayın yaşandığı akaryakıt istasyonuna girdiğini, burada çıkan tartışmada da olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

112'Yİ ARAYIP, AMBULANS İSTEMİŞLER!

Olayın ardından şüphelilerin 112'yi arayarak yardım istedikleri, ihbar telefonunda, kaza yaptıklarını, bir kişinin yaralı olduğunu, bulundukları yere ambulansın gelmesini istedikleri belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.