Konya'da pes dedirten kavga! İki kadın düdüklü tencere için böyle kavga etti

Konya'da ‘Bu kadarına da pes’ dedirten bir kavga yaşandı. Beyşehir ilçesinde bir marketin indirim gününde iki kadın düdüklü tencere için saç baş birbirine girdi. O anlar kameraya yansırken, kavga polisin müdahalesiyle sonlandırıldı.

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir marketin indirim gününde iki kadının düdüklü tencere alma kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, bir marketin indirim gününde ürünler arasında bulunan düdüklü tencereyi almak isteyen iki kadın arasında arbede yaşandı.

BİRİ TENCERENİN ÜZERİNE KAPANDI, DİĞERİ DE ONUN ÜZERİNE ÇIKTI

Kadınlardan biri aldığı düdüklü tencereyi yere koyarak üzerine kapanırken, diğer kadın üzerine çıkıp tencereyi almaya çalıştı.

Bu sırada konuşan kadınlardan birisi, "Ben sabahtan geldim, bu kadın geldi aldı" derken, "Polisi çağırın" sesleri yükseldi.

“AYIP DEĞİL Mİ?”

Bir müşteri, "Ayıp değil mi" derken, bir başkası, "Abla, düdüklü tencere için birbirinizi böyle kırmaya değer mi" sorusunu yöneltti.

KAVGAYI POLİS SONLANDIRDI

Kadınlardan üstte olanı, diğerinin elinden düdüklü tencereyi alırken, markete polisler geldi. Polislerin ayırdığı kadınlardan biri marketten çıkarıldı. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.