Konya'da polisten kaçan sürücü kümeste yakalandı

Konya'da rutin yol kontrolü yapan polisi görünce, otomobilini park edip kaçan sürücü, saklandığı kümeste yakalandı. Otomobilinde içki şişeleri bulunan ve polisten araç kullandığının ispat edilmesini isteyen S.Ö.'ye 8 bin 750 lira para cezası uygulandı.

Konya'da polisten kaçan sürücü kümeste yakalandı

Selçuklu İlçe Emniyet ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz cumartesi günü kentin farklı noktalarında rutin yol kontrol uygulaması gerçekleştirdi. Araçlar durdurularak kimlik ve alkol kontrolü yapıldı.

POLİSİ GÖRÜNCE ARACINI TERK EDİP KAÇTI 

Uyygulama sırasında kontrol noktasına yaklaşık 100 metre kala bir sürücünün otomobilini park edip kaçtığı farkedildi. Bunun üzerine polis, kaçan kişinin peşinden koştu. Bir evin kümesine girerek saklanan sürücü S.Ö. polis tarafından yakalandı.. Gözaltına alınan sürücü ''Benim arabadan haberim yok. Ben hiçbir şey kullanmıyordum, orada oturuyordum'' dedi. Polisin alkolmetre üfletmek isteğine itiraz eden sürücü ''Niye üfleyeceğim? Araç başında beni gördünüz mü, kamera kaydınız var mı? Kimseden kaçmadım. Ben araç falan kullanmıyordum'' dedi.

Otomobilinde içki şişeleri bulunurken S.Ö'ye 'Sürücü belgesi geçici olarak geri alındığı halde araç̧ kullanmak', 'Dur ikazına uymamak', 'Alkolmetre cihazına üflememek', 'Sürücü belgesiz araç kullanmak' suçlarından toplam 8 bin 750 lira para cezası kesildi. Otomobil trafikten men edilirken, ifadesi alınan S.Ö. daha sonra serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.