Konya'da sağlıkçının burnunu kıran zanlı: Ben vurmadım, o bana yumruk attı

Konya'da Ramazan Bayramı'nın ikinci günü gittiği hastanede yakınının damar yolunu açmak isteyen acil tıp teknisyeni Abdullah Batı'ya (36) yumruk atıp burnunu kırdığı iddiasıyla tutuklanan Tuncay A.'nın (28), Konya 1. Sulh Ceza Mahkemesinde verdiği ifadesi ortaya çıktı. Hakkındaki suçlamaları reddeden Tuncay A. ''Ben Abdullah Batı'ya vurmadım. O benim gözüme yumruk attı'' dedi.

Konya'da sağlıkçının burnunu kıran zanlı: Ben vurmadım, o bana yumruk attı

Olay, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü, merkez Meram ilçesindeki Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelmişti.

İddiaya göre; rahatsızlanan yakınını hastaneye getiren T.A (28), kan almak için damar yolu açmaya çalışan sağlık personeli ile tartışmaya başlamış, sağlık çalışanlarına hakaret eden T.A, damar yolu açmak için hastanın yanına gelen acil tıp teknisyeni Abdullah Batı'nın sakin olması yönündeki uyarılarına sinirlenmiş, yerinden kalkan T.A, Batı'ya yumruk atarak, burnunu kırmıştı.

Hastane personelinin araya girmesi üzerine etkisiz hale getirilen T.A, polis ekiplerince gözaltına alınmış, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı.

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Cumhuriyet Savcılığının itirazı üzerine Abdullah Batı’nın bugün yeniden doktor raporu alındı ve sol nazal kemikte iki farklı seviyeden çökme kırığın olduğu kaydedildi.  

Yeniden gözaltına alınarak, ‘Görevi yaptırmamak için direnme’ ve ‘Kemik kırığı olacak şekilde kasten yaralama’ suçlamasıyla Konya 1. Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edilen T.A. hakkında bu kez tutuklama kararı verildi.

Şüpheli cezaevine gönderildi.

'BEN ONA VURMADIM, O BANA YUMRUK ATTI'

Tuncay A.'nın verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Şüpheli "Anneannem yatalak hasta. Rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırdık. Anneanneme gerekli tedavi işlemleri yapılırken, stajyer hemşireler tarafından damar yolu bulunamadı. Ben de bu nedenle daha önce kan alan hemşireyi çağırmalarını istedim. Bu kişi de ismini sonradan öğrendiğim Abdullah Batı'dır. Kendisi geldiğinde sinirli bir şekilde bana, 'Öbür taraf çok yoğun, sen kim oluyorsun da beni çağırıyorsun?' dedi ve yakamdan tuttu. Sonra gözüme yumruk attı. Ben ona vurmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.