Konya'da 'Selçuklu Kardeşliğiyle El Ele Yürüyoruz' programı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan "Konya 2023 Hedefine El Ele Projesi" kapsamında, Selçuklu Özel Eğitim Uygulama Okulu (3. Kademe) tarafından “Selçuklu Kardeşliğiyle El Ele Yürüyoruz” programı düzenlendi.

Konya'da 'Selçuklu Kardeşliğiyle El Ele Yürüyoruz' programı

Programda Selçuklu Özel Eğitim Uygulama Okulu (3. Kademe) öğrencileriyle Selçuklu bölgesindeki özel eğitim sınıflarında okuyan öğrenciler buluşturuldu.

Özel Gençler Mehter Takımının söylediği ezgi ve marşlarla başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Okul Müdürü Kerim Beyazıt yaptı. Okullarındaki tüm imkânların özel eğitim sınıflarında okuyan öğrencilere açık olduğunu ve onlarla bu imkânları paylaşmayı arzu ettiklerini belirten Beyazıt, yapılan etkinliğe dair genel bilgiler verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de yaptığı konuşmada Konya 2023 Hedefine El Ele Projesi ile ildeki bütün okulların el ele verdiğini, bu işbirliği ve dayanışma sayesinde yarınlara daha güçlü kavuşulacağını fade etti. "Selçuklu Kardeşliğiyle El Ele Yürüyoruz" faaliyetini de çok önemli bulduklarını ifade eden Büyük, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda ayrıca Selçuklu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan ritim gösterisi ve tüm misafirlerin dâhil olduğu “sonsuza” isimli ront gösterisinde bulunuldu.  Protokol tarafından sergi alanının gezilmesi ve bahçeye çiçek dikilmesinin ardından program sona erdi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler de katıldı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.