Konya’da silahlı kavgada yaralı sayısı 9’a yükseldi: 4’ü yoldan geçenler!

Son dakika haberi: Konya’nın Karatay ilçesindeki Melike Hatun Çarşısında (Kadınlar Pazarı) iki gurup arasında silahlı kavga çıktı. Olayda 2’si ağır 9 kişi yaralandı. Yaralılardan 4’ünün yoldan geçenler olduğu öğrenilirken, polis 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay saat 12.30 sıralarında, merkez Karatay ilçesinde bulunan Melike Hatun Çarşısında meydana geldi.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne, silahlı kavga çıktığı ve yaralılar bulunduğu ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

2’Sİ AĞIR 9 KİŞİ YARALANDI

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, 9 kişinin yaralandığı belirledi.

Adem Ç. (32), Cumali K. (47), Hüseyin Ç. (57), Bayram B. (33), Nurdoğan B. (37), Emrullah T. (39), M.Ş. (16), İsmail Y. (22) ve Zeynep Y. ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Konya’daki farklı hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Adem Ç. ve Cumali K'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, 4 kişinin olay yerinden geçtikleri sırada hedef oldukları öğrenildi.

5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Şüpheliler, kısa süre içinde olay yeri yakınlarındaki Sobacılar Çarşısında Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

M.A.Ç, H.Ç, N.B, B.B. ve A.Ç, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Polis iki de tabanca ele geçirdi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Olay anının, yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdığı belirlendi. Görüntülerde; kavga anı ve bir kişinin tabancayla ateş açması, sonrasında hızla kaçması ve çevrede yaşanan panik yer alıyor. 

Haber Dairesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.