Konya'da siyaset, iş ve spor dünyasını buluşturan düğün

Konya'nın tanınmış iş adamlarından ve Konyaspor yöneticisi Mehmet Günbaş'ın oğlu Ahmet, erkekliğe ilk adımını attı. Görkemli düğüne çok sayıda davetli katıldı. 

Konyaspor Genel Sekreteri ve Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, oğlunun sünnet düğünü heyecanını yaşadı. Hatice-Mehmet Günbaş çiftinin çocukları Ahmet, erkekliğe ilk adımını attı.

İş, siyaset ve spor dünyasından birçok tanınmış simayı bir araya getiren düğüne Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, iş adamları, siyasetçiler, bürokratlar, spor federasyonu başkanları, sporcular, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğüne katılanlar arasında Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Teknik Direktör Mehmet Özdilek de vardı. Aynı masada oturan Kocaman ve Özdilek bir süre sohbet etti.

Hatice-Mehmet Günbaş çifti ile dede Şaban Günbaş ve amca Adem Günbaş, davetlilerle yakından ilgilendi. Misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.