Konya’da üniversiteli genç kızın asansör boşluğuna düştüğü olayda yeni gelişme!

Konya’da üniversite öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz (22), aynı üniversitede araştırma görevlisi olan arkadaşı Mustafa K'nin (31) kendisini itmesiyle asansör boşluğuna düşüp ağır yaralanmıştı. Tutuklanıp cezaevine gönderilen Mustafa K, tahliye oldu. Gözaltına alındığında idrarında uyuşturucu madde tespit edilen Mustafa K. hakkında savcılık yeni bir soruşturma açtı.

Olay Eylül ayında yaşanmıştı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Ülkü Gürbüz, aynı üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde araştırma görevlisi olan arkadaşı Mustafa K. ile merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Kirmani sokaktaki bir binada tartışmış, bu sırada itelenen Gürbüz asansör boşluğuna düşmüştü.

Tuğçe Ülkü Gürbüz, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri tarafından düştüğü yerden çıkartılıp, Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılmış, adliyeye sevk edilen Mustafa K. tutuklanmıştı.

- SERBEST KALDI

24 yaşındaki kız arkadaşı Tuğçe'yi asansör kapısına savurarak yaralanmasına sebep olan öğretim görevlisi Mustafa K. (31) tahliye oldu.

Gözaltına alındığında idrarında uyuşturucu madde tespit edilen ve esrar kullandığı belirtilen Mustafa K. hakkında savcılık soruşturma açtı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğretim görevlisi Mustafa K'nin açığa alındığı, hakkında yürütülen idari soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

- İKİ BÜYÜK AMELİYAT GEÇİRDİ

Tartıştığı erkek arkadaşının itmesi sonucu çarptığı kapı bir anda açılarak 6 metre yükseklikten asansör boşluğuna düşen Tuğçe Ülkü Gürbüz ise geçirdiği iki büyük ameliyat sonrasında yaşama tutundu. 

Halit Turan / Sabah 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.