Konya'da uyurken öldürülen kocanın başında 10 keser izi tespit edildi

Konya’da 28 yıllık eşi Veysel S'yi (53) uyuduğu sırada başına keserle vurarak öldüren 3 çocuk annesi Fadik S. (46), tutuklandı. Olaydan sonra evli kızını arayarak "Babanı öldürdüm gel" dediği ortaya çıkan 4 çocuk annesi, ifadesinde eşini bıçaklayarak öldürmek istediğini ancak başka bir kadının kocasını keserle öldürdüğü yönündeki haberlerden esinlenerek, fikrini değiştirdiğini anlattı. Yapılan otopside Veysel S’nin başında 10 keser darbesi tespit edildi.

Konya'da uyurken öldürülen kocanın başında 10 keser izi tespit edildi

Olay, geçtiğimiz gece merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Karabük Sokak'ta yaşanmıştı. İddiaya göre; Fadik S, uyuyan eşi Veysel S'nin başına keserle defalarca vurduktan sonra polisi arayıp, eşini öldürdüğünü söylemiş, belirtilen adrese ulaşan polis ve sağlık ekipleri yatağında kanlar içinde olan Veysel S’nin öldüğünü belirlemişti. Ceset, savcı ve polisin incelemelerinin ardından otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılmış, Fadik S. ise polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

- BIÇAKLA ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ, SONRA AKLINA İZLEDİĞİ HABER GELMİŞ

Fadik S’nın ifadesinde eşini bıçaklayarak öldürmek istediğini, ancak nisan ayında Adıyaman'ın Besni ilçesinde 4 çocuk annesi Dursun Y'nin (66), 40 yıllık eşini başına keserle defalarca vurarak öldürmesinden esinlenerek, fikrini değiştirdiğini belirtti.

- KIZINI ARAYIP BABANI ÖLDÜRDÜM DEMİŞ

Fadik S'nin polisi aradıktan sonra evli olan kızı Saliha A'yı arayıp, "Babanı öldürdüm gel" dediği de ortaya çıktı. 4 çocuk annesinin polis gelinceye kadar eşinin yanında beklediği belirtildi. Çiftin çocukları da ifadelerinde, anne ve babaları arasında sürekli geçimsizlik olduğunu, babalarının annelerini gereksiz yere kıskandığını anlattı.  

- KESERLE 10 KEZ VURMUŞ!

Konya Numune Hastanesi morgunda yapılan otopside Veysel S'nin başında 10 keser darbesi tespit edildi.

"Böyle olmasını istemezdim. Pişmanım" dediği öğrenilen Fadik S, dün sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.