Konya dahil 5 ilde kaçak akaryakıt operasyonu

Kocaeli merkezli ve aralarında Konya'nın da bulunduğu 5 ilde altı aylık takibin ardından düzenlenen akaryakıt kaçakçılığı operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı. Operasyonda piyasa değeri 1 milyon 449 bin 985,40 TL değerinde 271 bin 622 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Konya dahil 5 ilde kaçak akaryakıt operasyonu

Edinilen bilgiye göre Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri akaryakıt kaçakçılığıyla yaptığı şüphesiyle bazı kişi ve iş yerlerini takibe aldı.

Yaklaşık 6 aylık fiziki takibin ardından Kocaeli merkezli İstanbul, Düzce, Sakarya ve Konya'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzelendi. Operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin Kocaeli’nin İzmit ve Kartepe ilçeleri ile birlikte belirlenen adreslerinde yapılan aramalarda ise piyasa değeri 1 milyon 449 bin 985,40 TL değerinde toplamda 271 bin 622 litre kaçak madde ile karıştırılmış akaryakıt ele geçirildi.

Gözaltına alınarak Kocaeli Emniyetine getirilen şüphelilerden 10’u işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Şahıslardan daha önceden adliyeye sevk edilen 6 kişiden 1’inin tutuklanırken 5’inin ise adli kontrolle serbest kaldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.