Konya’daki 15 yıllık sır cinayetle ilgili yeni gelişme!

Konya’da 15 yıldır kayıp olarak aranırken öldürülüp gömüldüğü ortaya çıkan Necati Keleş'in (46), kendisine boşanma davası açan eşi Sebahat B. (47) tarafından kahvesine uyku ilacı konulup, uyutulduğu, kayınbiraderi Mustafa Y. (44) ve eşinin akrabası Kadir B. (41) tarafından kabloyla boğulduğu iddia edilmişti. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Konya’daki 15 yıllık sır cinayetle ilgili yeni gelişme!

Konya’da 15 yıldır kayıp olarak aranırken öldürülüp gömüldüğü ortaya çıkan Necati Keleş'in (46), kendisine boşanma davası açan eşi Sebahat B. (47) tarafından kahvesine uyku ilacı konulup, uyutulduğu, kayınbiraderi Mustafa Y. (44) ve eşinin akrabası Kadir B. (41) tarafından kabloyla boğulduğu iddia edilmişti.

Sebahat B'nin, olaydan bir gün sonra eşini gömdükleri yere gidip, cesedi hayvanların çıkarmaması için etrafına ve üzerine taş koyduğu öne sürülmüş, gömüldüğü yerden kemikleri çıkartılan Keleş'in parmağındaki yüzükte ise 'Sebahat' yazdığı belirtilmişti.

- 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 

Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Sebahat B, Mustafa Y. ve Kadir B. tutuklandı. 

Hüseyin B. ise serbest bırakıldı.

 

KONYA’DAKİ 15 YILLIK SIR CİNAYETTE KAN DONDURAN İFADELER!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.