Konya’daki bekçilere saldırı olayında yeni gelişme! Şüpheli uzun uğraşlar sonunda yakalandı

Konya'nın Karatay ilçesinde bekçilere saldırdığı iddiasıyla geceden bu yana kent genelinde aranan şüpheli, olayda kullandığı silahla birlikte akşam saatlerinde yakalandı.

Konya’daki bekçilere saldırı olayında yeni gelişme! Şüpheli uzun uğraşlar sonunda yakalandı

Olay gece geç saatlerde merkez Karatay ilçesi Kalenderhane Mahallesi Bolay Sokak’taki Cemil Keleşoğlu Anadolu Lisesi önünde yaşanmış, bir gruptan şüphelenen bekçiler inceleme yapmak istemiş, bu sırada gruptakiler görevli bekçilere silah ve bıçakla saldırmıştı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilmiş, polis kaçan şüphelilerden birini, suç aleti bıçakla birlikte kısa sürede yakalamıştı.

- SİLAHI KULLANAN ŞÜPHELİ DE YAKALANDI

Olay yerinde inceleme yapan polis, kimliğini belirlediği şüphelinin peşine düştü. Nagi U’nun yakalanması için gece boyu çalışma yürüten polis, yakınlardaki Musalla Mezarlığına gizlenmiş olabileceği ihtimali üzerine Özel Harekat Polisleriyle gece karanlığında arama yaptı, ancak bir sonuca ulaşılamadı.

Nagi U, bugün akşam saatlerinde, Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı.

Şüpheli, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.