Konya'daki bıçaklı kavgada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

Konya'nın Çumra ilçesinde, 2 aile arasında çıkan bıçaklı kavgada yaşamını yitiren Erol Fırat (58) ve oğlu Furkan Fırat (24), toprağa verildi. Hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına alınan cinayet zanlıları Mehmet Z (54) ve oğlu Mehmet Z. (18) ise adliyeye sevk edildi.

Konya'daki bıçaklı kavgada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

Olay, Perşembe günü saat 23.30 sıralarında Çumra Mahallesi Aslım Yaylası'nda meydana geldi. Emlakçı Erol Fırat ve oğlu Furkan ile komşuları Mehmet Z. ile aynı adı taşıyan oğlu M.Zengin arasında köpek nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraftar birbirlerine bıçakla saldırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanan Erol Fırat olay yerinde, oğlu Furkan Fırat ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Bacağından yaralanan Mehmet Z. ile kolundan yaralanan oğlu Mehmet Z. ise Çumra Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Tedavilerinin ardından gözaltına alınan şüpheli baba-oğul, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. 

TOPRAĞA VERİLDİLER

Erol Fırat ve oğlu Furkan Fırat'ın cenazeleri ise yapılan otopsi işlemlerinin ardından aileye teslim edildi. Hacıveyis Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından baba ve oğlu Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.