Konya’daki cinayetin sebebi kıskançlık tartışması!

Konya’da 28 yıllık eşini uyurken başına keserle vurup öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Fadik S’nin ilk ifadesinde, evliliğinin ilk günlerinden itibaren eşinin kendisini kıskandığını, bu yüzden sürekli tartışıp hakaret ettiğini, son tartışmanın da bu sebeple çıktığını söylediği öğrenildi. İşte bir aileyi yok eden olayın ayrıntıları.

Olay, gece saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi Karabük Sokak'ta yaşanmıştı.

İddiaya göre; Fadik S, uyuyan eşi Veysel S'nin başına keserle defalarca vurduktan sonra polisi arayıp, eşini öldürdüğünü söyledi.

Belirtilen adrese ulaşan polis ve sağlık ekipleri yatağında kanlar içinde olan Veysel S’nin öldüğünü belirledi. Ceset, savcı ve polisin incelemelerinin ardından otopsi için Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Fadik S. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

- OLAYIN SEBEBİ KISKANÇLIK!

Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Fadik S’nin ilk ifadesinde, eşiyle kıskançlık nedeniyle tartıştığını, uyumasını beklediğini, bir süre sonra da keserle başına vurarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Sanık, 28 yıllık evliliğinin ilk gününden beri eşinin kendisini kıskandığını, bu nedenle sürekli tartışıp, kendisine hakaret ettiğini söyledi. Fadik S. ifadesinde, ''1'i kız 3 çocuğum var. Eşim aşırı kıskanç ve bu kıskançlık nedeniyle sürekli tartışma çıkıyordu. Sürekli bana hakaret ediyordu ve sürekli geçimsizlik vardı. Bugün binaya yeni taşınanlar oldu. Ben de merak edip pencereden baktım. 'Neden baktın. Eşya taşıyanları mı tanıyorsun?' dedi ve kavga çıkarttı. Bana hakaret etti. Tartışmadan sonra gidip uyudu'' dedi.

- ADIYAMAN’DA KOCASINI ÖLDÜREN KADIN HABERİNDEN ESİNLENMİŞ!

Fadik S’nin, eşi Veysel Sağdıç'ı, nisan ayında Adıyaman'ın Besni ilçesinde 4 çocuk annesi Dursun Y’nin (66), 40 yıllık eşi Şaban Y’yi (73) başına keserle defalarca vurarak öldürmesinden esinlendiği ortaya çıktı. Fadik S’nin ifadesinde, ''Daha önce haberlerde bir kadının, kocasını başına keserle vurarak öldürdüğünü görmüştük. O olaydan esinlenerek aynı yöntemle eşime keserle başına defalarca vurdum'' dediği öne sürüldü.

Çiftinin birlikte yaşadıkları 2 oğullarından birinin cinayet sırasında işte olduğu, diğerinin de Ankara'da bulunduğu öğrenildi.

Fadik S, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.