Konya’daki dehşet anları kamerada! Eski ortağı ve arkadaşına böyle kurşun yağdırdı

Konya’da daha önce birlikte oto galericilik yaptığı ortağı Mehmet Durmaz’ı 3 ay önce tabancayla vurup yaralayan ve 20 gün önce cezaevinden çıkan İlker Tuğrul U. (40), eski ortağını bu kez 9 yerinden vurarak ağır yaraladı. Olayda Durmaz’ın bir arkadaşı da yaralandı. O anlar güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

Konya’daki dehşet anları kamerada! Eski ortağı ve arkadaşına böyle kurşun yağdırdı

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Binkonutlar Mahallesi Cevherhan Sokak’ta bulunan bir sitede meydana gelmişti.

Yaklaşık 3 ay önce daha önce birlikte oto galeri işlettiği ortağı Mehmet Durmaz’ı (41) tabancayla vurarak yaraladığı öne sürülen ve 20 gün önce cezaevinden tahliye olan İlker Tuğrul U. arasında dün yine tartışma yaşandı. İddiaya göre; önceki ortaklıklarından aralarında alacak-verecek meselesi nedeniyle husumet olan Mehmet Durmaz, İlker Tuğrul U’nun yöneticiliğini yaptığı siteye geldi.

İkili arasında başlayan tartışma sırasında Durmaz cebinden çıkardığı muşta ile İlker Tuğrul U’nun başına vurmaya başlayınca, İlker Tuğrul U’da belinden çıkardığı tabancayla Durmaz’a ateş etti.

Sitenin güvenlik kameralarına da yansıyan olay anında, İlker Tuğrul U, peş peşe ateşlediği tabancasının tutukluk yapması üzerine tabancayı yeniden çalıştırarak Mehmet Durmaz’a kurşun yağdırdı.

Ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Durmaz’ın her iki bacak ve kollarına toplam 9 kurşun isabet ettiği belirlendi.

Durmaz’ın yanındaki arkadaşı Bahattin Çetinkaya’nın (38) da karnından yaralandığı öğrenildi.

Yaralıların tedavileri devam ederken, polis merkezine giderek teslim olan İlker Tuğrul U, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen İlker Tuğrul U, gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna "Babamı dövüyorlardı, bende vurdum" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.