Konya’daki dehşet veren cinayette yeni gelişme!

Konya'nın Ilgın ilçesinde kayıp olarak aranan Ali Yanar'ı (38), boğazını kesip öldürdükten sonra cesedini yakıp, su kuyusuna attığı iddiasıyla gözaltına alınan Hasan M. (33) ve Kerim K. (31) ile onlara benzin götürdüğü öne sürülen Kemal K. (38), adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli hakkında da tutuklama kararı çıktı.

15 gün önce ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Ali Yanar, AFAD ve dalgıçlar tarafından da bulunamayınca devreye Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri girmiş, kurulan özel ekip, aralarında alacak meselesi olduğunu belirlediği iki şüpheliyi geçtiğimiz gün sorguya almıştı. 

İfadeler sonunda Yanar’ın boğazı kesilerek öldürüldükten sonra benzin dökülerek yakıldığı, cesedinin Doğanhisar ilçesine bağlı Yazlıca Mahallesinde su kuyusuna atıldığı belirlenmişti. 

Şüphelilerin gösterdiği yerde araştırma yapan polis, cesedi kuyudan itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartmıştı. 

Yanar’ın cenazesi otopsi sonrası ailesine teslim edilmiş, dün toprağa verilmişti.

- TUTUKLANDILAR

Hasan M. (33) ve Kerim K. (31) ile onlara benzin götürdüğü öne sürülen Kemal K. (38), polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında, çelik yelek giydirilerek Ilgın Adliyesi'ne götürülen şüphelilerin sorguları gece saatlerine kadar sürdü. 

Hasan M. ve Kerim K, "Tasarlayarak ve Canavarca Hisle Kasten Adam Öldürme" suçlamasıyla, şüphelilere benzin götürdüğü öne sürülen Kerim K'nin ağabeyi Kemal K. d suça iştirakten tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.