Konya’daki ‘demir köprü çalındı’ iddiası: Belediye Başkanı açıklama yaptı

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal, Büyükdoğan (Sinandı) mahallesinde 4 yıldır atıl durumda bekleyen, 'demir köprü' ile ilgili sosyal medya ve bazı İnternet sitelerinde çıkan haber ve paylaşımlarla ile ilgili hukuki mücadele başlatacağını açıkladı.

Konya’daki ‘demir köprü çalındı’ iddiası: Belediye Başkanı açıklama yaptı

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Bakkal sosyal medyada çıkan Büyükdoğan Mahallesi'ndeki köprünün çalındığı yönünde ortaya çıkan iddaların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

'ONARIM İÇİN TAŞINDI'

Konuya ilişkin belediyenin sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Bakkal, dört yıldır atıl bir vaziyette duran söz konusu köprünün onarımı için Delimahmutlu Mahallesi'ne taşındığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Büyükdoğan Mahallesi'nin köprü talebi ise atıl durumda bırakılmayacak ve ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tarafımızdan yaptırılacaktır. Beni asıl üzen, bu durumu köprü çalındı, satıldı, suya düştü, hayal oldu gibi aslı astarı ve gerçekliği olmayan, tamamen siyasi iftira ve siyasi gelecek kaygısı taşıyan kişiler tarafından ortaya atılması ve bu durumun sözde bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarına yer alması olmuştur. Bu asılsız haber ve yorumları yapan, yayınlayan kişi ve kurumlar hakkında hukuki mücadele başlatacağımı bilinmesini istiyorum.''

'2020'DE TAMAMLAMIŞ OLACAĞIZ'

Köprü çalışmalarında sona yaklaşıldığını dile getiren Başkan Bakkal, "Yaklaşık 4 yıldır bekleyen demir köprü yerine daha geniş, daha sağlam ve Büyükdoğan'a yaraşır bir köprü yapılacağının sözünü verdim. İnşallah 2020 yılı içerisinde Büyükdoğan mahallemizin köprüsünü tamamlamış olacağız.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.