Konya’daki feci kazadan acı haber! Can kaybı 6’ya yükseldi

Konya'nın Güneysınır ilçesi yakınlarında dün iki aracın çarpışması sonucu 4 kişi ölmüş, 3’ü ağır 5 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan 2’si daha tedavi gördükleri hastanelerde hayatını kaybetti.

Konya’daki feci kazadan acı haber! Can kaybı 6’ya yükseldi

Kaza, dün Konya'nın Güneysınır ilçesi yakınlarında meydana gelmiş, Abdullah Ünal idaresindeki 42 KS 462 plakalı otomobil, Veysel Akbaş’ın kullandığı 42 SP 397 plakalı hafif ticari araçla çarpışmıştı. 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Abdullah Ünal ve eşi Asiye Ünal ile diğer aracın sürücüsü Veysel Akbaş ve eşi Fatma Akbaş’ın hayatını kaybettiğini belirlemiş, yaralanan Zeynep Ünal, Beyza Ünal ve nişanlısı Davut Köse ile diğer araçtaki Mustafa ve Emin Akbaş ambulanslarla Konya’daki farklı hastanelere kaldırılmıştı. 

Hayatını kaybedenlerden Abdullah Ünal'ın Güneysınır Kaymakamlığında Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptığı bildirilmişti.

ACI HABERLER ARDI ARDINA GELDİ!

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mustafa Akbaş ile Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Beyza Ünal’ın nişanlısı Davut Köse, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

Gelen acı haberlerle feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya yükseldi. 

Zeynep ve Beyza Ünal ile Emin Akbaş’ın tedavilerine devam edildiği, anne, baba ve nişanlısını kaybeden Beyza Ünal’ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Hayatını kaybeden Davut Köse ve nişanlısı Beyza Ünal

 

Veysel Akbaş ve oğulları

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.