Konya’daki feci kazaya dair yeni ayrıntılar! Aile, epilepsi hastası 7 yaşındaki çocuklarını kontrole götürüyormuş…

Konya’da dün gece yaşanan, 2 kişinin hayatını kaybettiği 2’si çocuk 3 kişinin de yaralandığı kazayla ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Ölen anne ve babanın, epilepsi hastası 7 yaşındaki çocuklarının kontrolü için Konya’ya gelmek üzere yola çıktıkları öğrenildi…

Konya’daki feci kazaya dair yeni ayrıntılar! Aile, epilepsi hastası 7 yaşındaki çocuklarını kontrole götürüyormuş…

Kaza Konya - Seydişehir kara yolunun 48. kilometresi, İnlice mevkisinde yaşanmış, Beyazıt Y. idaresindeki 07 ADH 076 plakalı kavun yüklü tır yoldan çıkarak karşı yola geçmiş ve Mesut Ay yönetimindeki 07 FES 29 plakalı otomobile çarpmıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilmiş, tırın altında kalan otomobildeki Mesut ve Celile Ay çifti hayatını kaybetmişti.

Yaralanan tır sürücüsü Beyazıt Y. ile otomobilde bulunan Berat Efe Ay (7) ve  Arzu Kaplan kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

- EPİLEPSİ HASTASI BERAT EFE’Yİ KONTROLE GÖTÜRÜYORLARMIŞ

Kazaya dair ayrıntılarsa gün içinde ortaya çıktı. Otomobilde hayatını kaybeden sürücü Mesut Ay ile eşi Celile Ertaş Ay'ın Antalya'da oturduğu ve aynı otelde çalıştıkları, çiftin epilepsi hastası olan oğulları Berat Efe Ay'ı, Celile Ertaş Ay'ın daha önceki evliliğinden olan kızı Arzu Kaplan ile birlikte, tedavi gördüğü Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde bugün yapılacak sağlık kontrolüne götürmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Tedavi altında bulunan Berat Efe ile tır şoförü Beyazıt Y’nin sağlık durumlarının iyi olduğu, Arzu Kaplan'ın hayati tehlikesinin ise devam ettiği ifade edildi.

Mesut Ay’ın cenazesinin Karaman Kazımkarabekir ilçesi Özyurt köyünde, eşi Celile Ertaş Ay’ın ise Antalya’da toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.