Konya’daki kayıp işitme engelli genç cinayete kurban gitmiş! 2 işitme engelli şüpheli gözaltında

Konya’da dün gece ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan işitme engelli Göksel Kızıltaş'ın (26) bıçaklanarak öldürülüp, dere yatağına atıldığı belirlendi. Jandarma ekipleri olaya ilişkin, Kızıltaş’ın kendisi gibi işitme engelli iki arkadaşını gözaltına aldı.

Konya’daki kayıp işitme engelli genç cinayete kurban gitmiş! 2 işitme engelli şüpheli gözaltında

Alınan bilgiye göre; işitme engelli Göksel Kızıltaş'ın ailesi dün gece eve gelmeyen oğulları için jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, Kızıltaş'ın en son kendisi gibi işitme engelli olan arkadaşları M.A. (23) ve D.K. (26) ile görüştüğünü tespit etti. Bunun üzerine ifadelerine başvurulan M.A. ve D.K, önce Göksel Kızıltaş ile akşam birlikte olduklarını, ancak daha sonra ayrıldıklarını söyledi.

ALACAK KAVGASINDA CİNAYET KURBANI OLMUŞ

İki genç, jandarmanın Göksel Kızıltaş'ın kendilerinden ayrıldığı yeri göstermelerini istemesi üzerine cinayeti itiraf etti. Şüphelilerin, alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada Kızıltaş'ı bıçaklayarak öldürdüklerini, cesedini de dere yatağına attıklarını anlattığı belirtildi.

CESEDİN YERİNİ GÖSTERDİLER

Bunun üzerine şüpheliler jandarma tarafından geniş güvenlik önlemleri altında cesedin olduğu yere götürüldü.

Selçuklu ilçesine bağlı merkeze 50 kilometre uzaklıkta bulunan Tepekent Mahallesindeki Arastoras Mevkisinde Göksel Kızıltaş'ın cansız bedeni bulundu.

Gencin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Şüphelilerin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.