Konya’daki kuyumcu soygununda yeni gelişme!

Konya’da plakalarını 'Evleniyoruz' ve 'Seni seviyorum' yazılarıyla kapatarak, gelin arabası görüntüsü verdikleri otomobille geldikleri kuyumcudan silah zoruyla altın ve para çaldığı gerekçesiyle gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuklandı.

Konya’daki kuyumcu soygununda yeni gelişme!

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Cumartesi günü öğle saatlerinde Selçuklu ilçesinde yaşanan silahlı kuyumcu soygununun şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatmış, soygunculardan birinin olay esnasında diğerine “Alparslan” diye seslenmesinden yola çıkan polis ekipleri, aracın kiralık olabileceğini düşünüp kiralama şirketlerinden bu isme araç kiralanıp kiralanmadığını kontrol etmiş ve araştırmalar sonunda Alparslan Ç’nin iki günlüğüne bir otomobil kiraladığı belirlemişti.

Şüpheliler Alparslan Ç. ve Servet G. düzenlenen operasyonla kısa süre içinde yakalanmıştı.

İstanbul’dan soygun için geldikleri iddia edilen zanlıların, altınları Meram ilçesindeki bir alana gömdüklerini, silahları kuyuya attıklarını, elbiselerini yaktıklarını, olay gününün gecesinde de bir camide yattıklarını tespit edilmiş, şüphelilerin gösterdikleri yerde, toprağa gömülü altın ve paralar bulunmuştu.

TUTUKLANDILAR

İfadeleri alınan iki şüpheli, daha sonra adliyeye sevk edildi.  

Savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye gönderilen iki zanlı, nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

KUYUMCU SOYGUNU ZANLILARI KONYA POLİSİNDEN KAÇAMADI! ALTINLARLA BİRLİKTE YAKALANDILAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.