Konya’dan Adana’ya gitti, parçalanmış cesedi bulundu! Genç kadının ölümüyle ilgili 2 kişi gözaltında

Konya’dan Adana’ya giden ve birlikte seyahat ettiği arkadaşlarına tuvalet ihtiyacı olduğunu belirtip otomobilden inen Mehtap Ateş’in (31) yol ortasında parçalanmış cesedi bulunmuştu. Cesedin üzerinden çok sayıda araç geçtiği belirlenirken, gözaltına alınan 2 kişinin sorgusu sürüyor.

Konya’dan Adana’ya gitti, parçalanmış cesedi bulundu! Genç kadının ölümüyle ilgili 2 kişi gözaltında

Olay, gece, D- 400 kara yolu Çakaldere mevkiinde meydana gelmişti.

Mehtap Ateş, Konya’dan Adana’nın Ceyhan ilçesine arkadaşı Murat A’yı görmeye gitmiş, otomobille kent merkezine seyir halindeyken tuvalet ihtiyacının olduğun söyleyip araçtan inmiş, bir süre sonra parçalanmış cesedi bulunmuştu.

2 KİŞİ GÖZALTINDA 

Olayı çok yönlü olarak soruşturan polis, ölen genç kadınla aynı araçta bulunan Murat A. ile Doğan T’yi gözaltına aldı.

Üzerinden çok fazla araç geçtiği için cesedi parçalanan Mehtap Ateş'in cinayete kurban gitme ihtimali de değerlendirilirken, Murat A. ve Doğan T. ifadelerinde olayın nasıl olduğunu görmediklerini söyledi.

Murat A, Konya'dan gelen genç kadın ile Ceyhan'da buluştuktan sonra gezmek için Adana'ya gitmek üzere yola çıktıklarını, bu sırada genç kadının alkol aldığını öne sürerek, "Aşırı alkollüydü, yolda tuvaletini yapmak için otomobilden indi. Dönmeyince arkadaşımla uzun süre aradık. Yolda ceset parçalarını görünce olayı fark edip polise bilgi verdik" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.