Konya'dan Elazığ Jandarma'yı arayan babaanne, torununa sürpriz yaptı

Konya'da yaşayan babaanne Elazığ'da bulunan 3 yaşındaki torunu için jandarmayı arayarak, Mehmetçik aracılığıyla doğum günü sürprizi yaptı.

Konya'dan Elazığ Jandarma'yı arayan babaanne, torununa sürpriz yaptı

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da koronavirüs tedbirleri kapsamında valilik koordinesinde Vefa Sosyal Destek Grubu, evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunanlara yönelik her türlü talebi yerine getiriyor. Grupta yer alan jandarmadan polise, sosyal hizmetlerden, belediyeye kadar bir çok kurumda görevli personel sosyal talepleri yerine getirmek için elinden geleni yapıyor.

Bu kapsamda Konya'dan, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'nı arayan bir babaanne, 3 yaşındaki torunu Ahmet Toprak'ın doğun günü için gelmek istediğini ancak salgından dolayı evden çıkamadıklarını belirterek Mehmetçik'ten destek istedi. Bunun üzerine 3 yaşındaki Ahmet için jandarma simgeli bir pasta hazırlatan ekipler, babaannenin talebini yerine getirip merkeze bağlı Acıpayam Köyü'ne götürdü.

Köyde ailesi ile yaşayan küçük Ahmet'i ziyaret eden jandarma personeli ninesinin talebi olan pasta sürprizi ile de doğum gününü kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.