Konya’dan gittiği Adana’da parçalanmış cesedi bulunan genç kadının ölümüyle ilgili yeni gelişme!

Konya’dan Adana’daki arkadaşının yanına gezmeye giden ve yol kenarında parçalanmış halde cesedi bulunan genç kadının ölümüyle ilgili 2 kişi tutuklandı.

Konya’dan gittiği Adana’da parçalanmış cesedi bulunan genç kadının ölümüyle ilgili yeni gelişme!

1 Şubat’ta Konya’dan Adana Ceyhan'a giden Mehtap Ateş, arkadaşı Murat A. ile buluşup gezmek için otomobille Adana kent merkezine gitmek için yola çıkmış, saat 06.00 sıralarında, Mehtap Ateş, tuvalet ihtiyacının olduğunu söyleyip arkadaşından otomobili durdurmasını istemiş, D-400 karayolunda araçtan inip uzaklaşan Ateş geri dönmeyince Murat A. genç kadını aramaya başlamış, Murat A., Çakaldere mevkisinde yolda ceset parçaları olduğunu fark edip kıyafetinden cesedin arkadaşı Ateş'e ait olduğunu anlamış ve durumu polise bildirmişti. 

İncelemenin ardından Mehtap Ateş'in parçalanmış cesedi hastane morguna kaldırılmış, otopsi sonrası cenaze yakınları tarafından alınıp Konya’da toprağa verilmişti. 

Polis yaptığı çalışmada genç kadına önce Hasan Ö. yönetimindeki aracın çarptığını, daha sonra transit yol olduğu için arkadan gelen araçların cesedin üzerinden geçtiğini saptamış ve olayla ilgili Murat A., İsmet D., Hasan Ö. ve Yener C. gözaltına alınmıştı. 

Emniyetteki sorgularının ardından 4 kişi adliyeye sevk edildi. 

Hakim karşısına çıkan şüphelilerden Murat A. ve İsmet D. tutuklanarak Ceyhan M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Hasan Ö. ve Yener C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.