Konya Emniyet Müdürü Aydın’ın odası, kutsal emanetlerle süslü

Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, terörle mücadelede ne kadar etkin ve kararlı ise bir o kadar da duygusal. Aydın, makam odasında, şehit olan meslektaşlarının anılarıyla yaşıyor. Kuran-ı Kerim ve şanlı bayrağımızın başköşede durduğu makam odasında, terörle mücadelede şehit olan meslektaşlarının vücutlarından çıkartılan mermileri ve polis armalarını bulunduran Mustafa Aydın, “Her daim uğrunda can verdiğimiz kutsal emanetlerle beraberiz” diyor.

Konya Emniyet Müdürü Aydın’ın odası, kutsal emanetlerle süslü

Terör başta olmak üzere suçluların korkulu rüyası olarak bilinen Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın makam odası, kutsal emanetlerle süslü... Aydın’ın makam odasının başköşesinde Kuran-ı Kerim ve bağımsızlığımızın simgesi şanlı bayrağımız duruyor.

Aydın’ın odasında üzerinde “Allah yolunda öldürülenler için ölüler demeyin. Hayır onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz” Ayet-i Kerimesinin yazılı olduğu bir levha dikkat çekiyor ki, duygulanmamak mümkün değil.

Terörle mücadele ederken şehadet şerbetini içen meslektaşlarının vücutlarından çıkartılan şarapnel, mermi ve polis armalarını muhafaza eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “Her daim uğrunda can verdiğimiz kutsal emanetlerle beraberiz. Hem güç alıyoruz, hem de kardeşlerimizin anılarını yaşatıyor, yaşıyoruz. Çıktığımız yol çetin, biz bunun bilincindeyiz. Daha huzurlu, daha emniyetli bir şehir için gayret ediyoruz. Konyalı hemşehrilerimiz de bunun farkında. Birlik ve beraberlik içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.