Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Haber Dairesi’nde

Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Haber Dairesi’ni ziyaret etti. Aydın, Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu’nun şahsında bütün çalışanların gününü kutladı.

Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Haber Dairesi’nde

Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Haber Dairesi’ni ziyaret etti.

Aydın’ı Haber Dairesinde, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Akbıyık, Fatma Tunçer Öncü ve Mustafa Kara ağırladı.

Tatlısu’nun şahsında bütün çalışanların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “Vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme hakkının en doğru ve tarafsız bir biçimde karşılanması için mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalışan gazetecilerimiz, ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunuyorlar. Bu vesileyle mesleklerine emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum.” dedi.

İnternet medyası ve sosyal medyanın, halkın haber ve bilgi almada birinci kaynağı haline geldiğini belirten Aydın, Haber Dairesi’nin bu anlamda önemli bir görev üstlendiğini ifade etti. Aydın, başarılı çalışmaların devamını diledi.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da, bu anlamlı gündeki, anlamlı ziyaretlerinden dolayı Konya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’a teşekkür etti. Kısa sürede altına imza attığı başarılı çalışmalarından dolayı Aydın ve ekibini kutlayan Tatlısu, Haber Dairesi olarak bu başarılı çalışmaların kamuoyu ile en doğru ve en hızlı şekilde paylaşılması noktasında üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.