Konya emniyeti 5 günlük çalışmanın sonuçlarını açıkladı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, geride bıraktığımız 5 günde gerçekleştirilen çalışmalarda elde edilen sonuçları açıkladı. İşte detaylar…

Konya emniyeti 5 günlük çalışmanın sonuçlarını açıkladı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 28 Ekim - 01 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda;

2 iş yerine tefecilik yapıldığı gerekçesiyle işlem yapıldı, 71 litre kaçak akaryakıt, 1 kilo 125 gram uyuşturucu madde, 18 bin 965 adet uyuşturucu hap, 79,8 gram kokain, 5 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet ruhsatsız av tüfeği, 6 adet kurusıkı tabanca, 17 adet kumar makinesi ele geçirildi, 3 iş yerinde tombala oynatılmasından sahipleri hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı ya da kullandığı gerekçesiyle 38 kişi gözaltına alınırken, çeşitli suçlardan aranan 58 kişi yakalanarak, 1 cinayet, 1 yağma, 8 hırsızlık ve 3 dolandırıcılık olayı aydınlatıldı.

Ayrıca FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 13’ü tutuklandı.

Trafik ekiplerinin uygulamalarında ise 87 sürücüye alkol, 5 sürücüye uyuşturucu kullanmak suçlarından adli ve idari işlem yapıldı.

Ayrıca 24 araç sürüsüne makas ve drift atmak, 485 araç sürücüsüne seyir halindeyken cep telefonuyla konuşmak, 171 araç sürüsüne emniyet kemeri ve kask takmamak, 142 kişiye de sürücü belgesi olmadan araç kullanmak suçlarından ceza yazıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.