Konya firmasından örnek kararlar: 'Yatırımlarımız sürecek, hiçbir çalışanımız işinden olmayacak, ekmeğimizi paylaşacağız'

Konya merkezli faaliyet gösteren Necipoğulları Beton Elemanları, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı ülkemizin verdiği ulusal mücadeleye katkı vermek amacıyla örnek kararlar aldı. Bu süreçte devletin işletmeler için sağladığı desteklerin önemine dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kulaksız 'Devletimizin tanıdığı imkânlar birçok esnafımız için çok önemli desteklerdir. Bu desteklere daha çok ihtiyacı olanlar faydalansın diye NECİPOĞULLARI olarak hiç birine başvuru yapmayacağız. Yatırı

Konya firmasından örnek kararlar: 'Yatırımlarımız sürecek, hiçbir çalışanımız işinden olmayacak, ekmeğimizi paylaşacağız'

Necipoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kulaksız konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

"Biz, Türkiye’nin gücüne tüm varlığımızla inanmaktayız. Her yurtdışına çıktığımızda Türkiye’nin gücüne şahit olarak döndük. Ülkemize yatırım yapmayı milli bir görev kabul ederek yeni yatırımlarla ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine destek verdik.

Ülkemiz, gerek iç gerekse dış saldırılarla hep karşı karşıya kaldı. Özellikle 2002 yılından beri bu saldırıların üstesinden gelmede devletimiz çok hızlı ve akılcı kararlar alarak en az hasarla bu krizlerin üstesinden geldik. Şimdiye kadar birçok krizi başarı ile atlattığımız gibi Corona vakasının da üstesinden geleceğimizden eminim. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık, İçişleri, Çevre ve Şehircilik  ve diğer tüm bakanlıkların üstün çabalarını bir takdirle karşılıyoruz. Halkımızın sağlık ve huzuru için gece gündüz çalıştıklarına şahidiz.

Konya’mızda da başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay olmak üzere daire amirleri ve yerel yöneticilerin bu yöndeki çabaları takdire şayandır. 

Altı ay önce başlamış olduğumuz yüksek teknolojili yüzey kaplama, kent için estetik mobilya ve dekoratif taş üretim yatırımlarımıza hiç ara vermeden devam ediyoruz. Çünkü biz bu ülkenin geleceğine güveniyoruz. Bu süreçte hiçbir çalışanımızın işinden olmayacaktır; Necipoğlu ailesi olarak ekmeğimizi dün olduğu gibi bugün de paylaşacağız.

Bu süreçte devletimizin tüm işletmeler için başta kısa çalışma ödeneği,  faizsiz kredi, kredilerin ötelenmesi vb. tanıdığı imkânlar birçok esnafımız için çok önemli desteklerdir. Bu desteklere daha çok ihtiyacı olanlar faydalansın diye NECİPOĞULLARI olarak bu desteklerden hiç birine başvuru yapmayacağız. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' çağrısına NECİPOĞULLARI olarak yeni teknolojik yatırımlarımızla destek vererek yerelde Konya’mıza, genelde de ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz. 

Tedbiri elden bırakmadan, panik yapmadan, milletçe elele verip bu Corona musibetinin de üstesinden geleceğimizi biliyor ve diyoruz ki; BİZ KÖKLERİ DERİNLERDE OLAN ULU BİR ÇINARIZ.

Yarının güçlü Türkiye’sinde buluşmak dileği ile Allah yar ve yardımcımız olsun…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.