Konya GİAD, şehir ekonomisine katkı sağlayacak

Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gülvezir Korkmaz, üyeleri için değer oluşturan, özelde Konya, genelde ülkemizin gelişimine katkı sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak, ekonomik ve sosyal hayattaki sinerjiye katkı sunmak amacıyla yola çıktıklarını söyledi.

Konya GİAD, şehir ekonomisine katkı sağlayacak

Konya Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Gülvezir Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte habercilerin karşısına geçti, kentin yeni sivil toplum kurulu hakkında bilgi verdi.

İlk olarak, toplantıya katılan habercilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Başkan Korkmaz, daha sonra kısa adı GİAD olan Konya Genç İş İnsanları Derneğini anlattı.

Korkmaz, “1990'lı yılların başlarında İstanbul, Ankara ve İzmir’de vücut bulan derneğimiz, genç, dinamik, ülkesini seven, vatanına ve milletine sevdalı genç iş insanlarını bir araya getirerek; şehirlerimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmak, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü noktasında aktif rol almak, sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetler gerçekleştirerek birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek amacıyla Anadolu’da da bir teşkilatlanma sürecine girmiştir. Genel Başkanlığını Sayın Erkan Güral’ın yaptığı ve kısa adı TÜGİK olan Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu çatısı altında Konya’da faaliyetlerine başlayan derneğimiz, üyeleri için değer yaratan, güzel şehrimiz ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olmayı temel misyon edinerek, ekonomik ve sosyal hayattaki sinerjiye katkı sunmayı hedeflemektedir. Üyelerimiz arasında etkin iletişim, etkileşim ve iş birliğini artırarak, onların çeşitli ortak hedefler için birlikte hareket etmelerini sağlamak amaçlarımız arasındadır.” dedi.  

“ŞEHRİMİZİN VE ÜLKEMİZİN KALKINMASI İÇİN KONYADA BİR FİLİZİN TOHUMLARINI ATTIK”

“Gençlik hızdır, harekettir ve hareketin getirdiği berekettir. Gençlik hayal kurmanın sınırsız olduğu noktadır. Dolayısıyla biz Genç İş İnsanları olarak öncelikle şehrimizin ve ülkemizin kalkınması için Konya’da bir filizin tohumlarını attık.” diyen Korkmaz, ekonomiye, üretimime, kalkınmaya yeni bir soluk olmak için bir araya geldiklerini dile getirdi.

Konya GİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok şükür ki yaşadığımız topraklar çok bereketlidir. Ancak bu coğrafya bir o kadar da zorluğu barındırmaktadır. Biz genç iş insanları olarak, enerjimizi ve gençlik tecrübemizi bu zorlukları kolaylıkla aşmak, ülkemizin refah seviyesinin daha da yükselterek hedeflerine ulaşma yolunda enerji olmak arzusundayız. Konya, köklü geçmişinden gelen tarihi ve kültürel değerleri, ekonomik potansiyeli, genç ve dinamik işgücü ile ülkemizin en önemli şehirlerinden birisidir. Bizler Konya GİAD olarak, Konya ekonomisine yön veren firmalarımızın genç kuşaklarının bir araya gelmesi ile köklü bir oluşumun temellerini attık. Çok şükür ki, derneğimiz çok kısa sürede ciddi bir teveccühe mazhar olmuş ve yoğun bir üye kayıt talebi ile karşılaşmıştır. Bu durum bizim sorumluluğumuzu daha da artırmıştır. Bu sebeple öncelikle üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmeye, onların taleplerini en iyi şekilde cevaplamaya çalışacağız. Üyelerimizin iş hayatındaki değişikliklerden en kısa zamanda bilgi sahibi olması amacı ile eğitim çalışmaları, konferanslar, seminerler düzenlemeye hız vereceğiz. Tabi ki bunun yanında sosyal faaliyetleri ve sosyal sorumluluklarımızı da ihmal etmeyeceğiz.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.