Konya GİAD üyelerini buluşturan etkinlik

Konya Genç İş İnsanları Derneği üyeleri sosyal, kültürel etkinlik ve tanışma programı kapsamında düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Konya GİAD üyelerini buluşturan etkinlik

Derneğin yeni hizmet binasında gerçekleştirilen organizasyona TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz, Konya Giad Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz, Konya Giad Yönetim Kurulu ve dernek üyeleri katıldı.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği programda katılımcılara Konya GİAD dernek binası terasında barbekü başında sucuk ikramı edildi.

Burada üyelere hitap eden Konya GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz “Üyesi olmaktan gurur duyulan, adı geçince saygı uyandıran bir sivil toplum örgütü olmayı hedefliyoruz. Derneğimiz yeni hizmet binasında haftanın 6 günü üyelerine hizmet veriyor. Herhangi bir siyasi görüşe bağlı olmaksızın toplumsal sorumluluk değerlerimizi benimseyerek, üyelerimiz arasında ilkeli ve samimi ilişkiler kurulmasını istiyoruz. Üyelerimize en iyi şekilde hizmet etmeye, onların taleplerini en hızlı şekilde karşılamaya, üyelerimizin iş hayatındaki değişikliklerden en hızlı şekilde bilgi sahibi olması amacıyla eğitim ve seminerler düzenlemeye hız vereceğiz” şeklinde konuştu.

Programa katılan TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz “Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu toplamda 72 GİAD, 8 Federasyondan oluşan büyük bir aile. İçinde 9 bin üyeyi barındırıyor ve bu üyeler 500 farklı sektörde faaliyet gösteriyor. Konya’da bugüne kadar aktif bir genç iş insanları derneği olmayışı bizim içerimizde kanayan bir yara olmuştur. Bu konudaki talebimizi geri çevirmeyen Gülvezir Korkmaz Bey'e teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte çok kısa zamanda gurur verici işlere imza attık. Konya GİAD federasyonumuzun en aktif derneklerinden biri olacaktır. Konya’nın bizim için anlamı çok büyük. Konyalı iş insanlarının bizim için anlamı çok büyük” dedi.

Konuşmaların ardından TÜGİK Genel Sekreteri Yılmaz, Konya GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz’a federasyonun rozetini taktı. Konya GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülvezir Korkmaz da TÜGİK Genel Sekreteri Yılmaz’a hediye taktim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.