Konya için iyilik vakti! İlk destek Bedesten Derneği’nden

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin çağrısına ilk destek Bedesten Derneği’nden geldi. 

Konya için iyilik vakti! İlk destek Bedesten Derneği’nden

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın “Konya İçin İyilik Vakti” adıyla başlattığı kampanya STK’lar nezdinde destek buldu. 

Konya Tarihi Bedesten Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Dölek, “dernek olarak kampanyaya ilk yardımı başlatmış bulunmaktayız” dedi.

Ülkemizin bu zor döneminde yardımlaşma ve dayanışmaya daha fazla ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan Dölek “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile merkez ilçe belediye başkanlarımız Ahmet Pekyatırmacı, Mustafa Kavuş ve Hasan Kılca birlikte güzel bir kampanya başlattılar. Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Konya her dönem iyilik hareketinin menbaı olmuştur. Konya’nın ve tüm ülkenin bu sıkıntılı süreçten dayanışma faaliyetleri ile çıkacağına inanmaktayız. Biz Tarihi Bedesten olarak bu zor günde genelde devletimizin yerelde belediyelerimizin yanındayız. Bu sabah Konya esnafı olarak hep birlikte örnek bir karar aldık. Hiç bir esnaf işçi çıkarmayacak. Sıkıntılı esnafa yardımcı olunacak. Şimdi Büyükşehir Belediyesinin “iyilik vakti” kampanyasından haberdar olduk. İlk destek Konya esnafına yakışır, dedik ve dernek olarak açıklanan hesaba katkı sağladık. Biz böyle güzel uygulama ve faaliyetler sayesinde süreci en az kayıpla atlatacağız inşaallah” şeklinde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.