Konya Milletvekili Özboyacı'dan HDP'li vekile 'kapak' gibi cevap!

HDP'nin, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanlığına seçilmesini kullanarak polemik oluşturma çalışması başlamadan bitti. HDP İstanbul Mİlletvekili Ali Kenanoğlu'nun "Eş başkanlığı bölücülük olarak nitelendirenler, Konya Büyükşehir Belediye Başkanının eş başkan seçilmesiyle ilgili ne diyorlar" şeklindeki sözlerine AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı'dan 'kapak' gibi bir cevap geldi. Özboyacı "Sizin eş başkanlarınız terörü, bizim eş başkanımız ise

Konya Milletvekili Özboyacı'dan HDP'li vekile 'kapak' gibi cevap!

Terör destekçisi HDP'nin TBMM'de yeni bir polemik oluşturma çabası başlamadan bitti.

Genel Kurulda söz alan HDP istanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanlığına seçilmesini gündeme taşıdı.

Kenanoğlu, "Eş başkanlığı bölücülük olarak nitelendirenler, Konya Büyükşehir Belediye Başkanının eş başkan seçilmesiyle ilgili ne diyorlar" şeklindeki sözlerine AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı'dan "kapak" gibi bir cevap geldi. Özboyacı "Dünya Belediyeler Birliği’nin 6 eş başkanından birisi olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ile gurur duyuyoruz Sizin eş başkanlarınız terörü, bizim eş başkanımız ise Türkiye’yi temsil eder" dedi.

Özboyacı sosyal medyadaki paylaşımında ''Konya, her zaman teröre karşı net bir duruş göstermiş kadim bir şehirdir. HDP’li vekillerden ve sözde eş başkanlarınızdan da PKK/YPG/PYD’ye karşı aynı duruşu göstermenizi istiyoruz. Tabi cesaretiniz varsa!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.