Konya’nın sevdiği isim; Doktor Aydın Beyatlı koronavirüse yakalandı

Yurt Dışındaki Iraklı Doktorlar Derneği ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı, koronavirüse yakalandı. Konya’da görev yapan Beyatlı’nın yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Beyatlı’nın son paylaşımı da dikkat çekti.

Konya’nın sevdiği isim; Doktor Aydın Beyatlı koronavirüse yakalandı

Yurt Dışındaki Iraklı Doktorlar Derneği ve Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı’ya ilişkin üzücü haberi, Konya Aydınlar Ocağı verdi.

“Hekim Aydın Beyatlı'ya geçmiş olsun” başlığıyla yayınlanan o mesajda, Dr. Aydın Beyatlı'nın koronavirüs'e yakalanarak yoğun bakıma alındığının büyük bir üzüntüyle öğrenildiği ifade edildi.

“Kalbi Kerkük ve Musul için atan, Irak ile Türkiye arasında mekik dokuyan vatansever, milliyetperver Dr. Aydın Beyatlı kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizle birlikte Cenab-ı Hakk'tan acil şifalar diliyoruz.” denilen açıklamada, Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü’nün mesajına da yer verildi:

"Aydın, ziyalı, münevver, etrafına ışık ve nûr saçan insan demektir. Aydın kardeşimiz ve meslektaşımız da Irak'taki Türkmen kardeşlerine hem sağlıkçı olarak hem de bir münevver olarak onların yardımına koşan yardımsever, hamiyetperver bir insandı. Kendisine büyük geçmiş olsun dileklerimizle birlikte Yüce Mevlâ'dan acil şifalar temenni ediyoruz."

BEYATLI’NIN SON PAYLAŞIMI, “EVDE KAL” OLMUŞ

Konya Numune Hastanesinde Göz Doktoru olarak görev yapan Dr. Aydın Beyatlı’nın sosyal medyadaki son paylaşımına, “LÜTFEN EVDE KAL TÜRKİYE. Görevimizin başındayız. Bugün Konya Numune Hastanesinde nöbet sırası bende.” notunu yazdığı görüldü.

Üzücü haberi alan Beyatlı’nın sevenlerinin paylaşımın altına çok sayıda mesaj yazdığı ve Allah’tan şifa dilediği görüldü.

Haber Dairesi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.