Konya’nın yeni Valisi Özkan, Haber Dairesi’ni ağırladı

Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Konya Valiliği görevine atanan Vahdettin Özkan, bugün Haber Dairesi yöneticilerini ağırladı.

Konya’nın yeni Valisi Özkan, Haber Dairesi’ni ağırladı

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ile yönetim kurulu üyeleri Nurettin Bay, Ahmet Akbıyık ve Mustafa Kara, Konya Valiliği görevine atanan Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti.

Vali Özkan’a yeni görevinde başarı dileyen Mustafa Tatlısu, Haber Dairesi ailesi olarak Konya adına yapılan her türlü çalışmanın destekçisi olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Vahdettin Özkan, Konya gibi kadim bir şehirde görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Katılımcılığa büyük önem verdiğini, çalışmalarını bu çerçevede sürdürmeyi hedeflediğini belirten Özkan, başta koronavirüsle mücadele olmak üzere şehir insanı için yapılacak bütün çalışmalarda basın kuruluşlarının da desteğini beklediklerini söyledi.

Ziyarette, son olarak sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesiyle gündeme gelen Esma Çökmen de bulundu. Çökmen, Konya Valisi Vahdettin Özkan’a görevinde başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.