Konya polisi adım adım izini sürdü, eşinin birlikte yaşadığı kadını öldüren kadın zanlı, Kocaeli’de yakalandı

Konya'da Cuma akşamı boşanma aşamasındaki eşinin birlikte yaşadığı kadını öldürüp kayıplara karışan Özlem K, adım adım izini süren ekiplerce Kocaeli’de yakalandı. Zanlı, ekiplerce Konya’ya getiriliyor.

Konya polisi adım adım izini sürdü, eşinin birlikte yaşadığı kadını öldüren kadın zanlı, Kocaeli’de yakalandı

Olay, önceki akşam Seydişehir ilçesine bağlı Hacıseyitali Mahallesi 153065 Sokak'taki bir apartmanda meydana gelmiş, iddiaya göre; Özlem K, İstanbul’dan, boşanma aşamasındaki eşi Tufan K'nin birlikte yaşadığı Aynur Süngülü'nün evine gelmiş, Özlem K’ye kapıyı Süngülü'nün kızı açmış, eve giren Özlem K, tartışma sonrası yanında getirdiği tabanca ile Süngülü'ye ateş edip kaçmıştı. 

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri Aynur Süngülü'nün öldüğünü tespit etmişti. Süngülü'nün cenazesi incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırılmıştı.

- KONYA POLİSİ ADIM ADIM İZİNİ SÜRDÜ

Olaydan sonra bindiği taksiyle Konya kent merkezine gelen ve burada izini kaybettiren şüpheli Özlem K’nin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının başka bir taksiye binip Eskişehir’e, oradan da bir kişinin yardımıyla Kocaeli’ne gittiğini tespit etti.

Özlem K, kendisini Eskişehir’den alıp Kocaeli’ye götüren kişinin babasına ait eve düzenlenen operasyonla yakalandı. 

Ekiplerce Konya’ya getirilecek olan Özlem K, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

- ‘SANA DA SIRA GELECEK’ PAYLAŞIMI 

Özlem K’nin cinayetten hemen önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, boşanma aşamasındaki eşinin ayakkabısının üzerine ayağıyla basarak, 'Sana da sıra gelecek' notunu düştüğü görülmüştü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.