Konya Tropikal Kelebek Bahçesi bakıma giriyor

Konya’da şehrin cazibe merkezlerinden olan ve ziyaretçilerin uğrak yeri haline gelen Tropikal Kelebek Bahçesi misafirlerine daha iyi hizmet edebilmek adına 1 Şubat 2020 Cumartesi gününe kadar bakıma giriyor.

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi bakıma giriyor

Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan ve şehrin sembollerinden biri haline gelen Tropikal Kelebek Bahçesi misafirlerine daha iyi hizmet verebilmek için bakıma giriyor.Tropikal Kelebek Bahçesi 1 Şubat 2020 tarihinden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacak.

En son  Şeb-i Arus  döneminde yurt içinde ve dışından gelenlerle birlikte yoğun bir ziyaretçi trafiğine şahit olan Tropikal Kelebek Bahçesi bir kez daha Konya’yı tercih eden misafirlere ev sahipliği yaptı. Yoğun ziyaretçi trafiğiyle 7 bin 600 m² alanda 150 türe ait 20 binden fazla tropikal bitki ve 45 türde binlerce kelebeğe doğal yaşam alanı sunan bahçe 1 milyon 500 bin ziyaretçi sayısına ulaştı.

Türkiye’de tek ve Avrupa’nın sayılı mekanlarından olan Tropikal Kelebek Bahçesi yoğun ziyaretçi trafiğine gelen misafirlerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 1 Şubat 2020 tarihine kadar kısa bir ara veriyor. Bu tarihten sonra Tropikal Kelebek Bahçesi kapılarını yeniden ziyaretçilerine açacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.