Konya Tropikal Kelebek Bahçesi yeniden ziyarete açıldı

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında bir süreliğine kapatılan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, yeni normale entegre olarak kapılarını yeniden ziyarete açtı.

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi yeniden ziyarete açıldı

Konya’da şehrin cazibe merkezlerinden olan ve ziyaretçilerin uğrak yeri haline gelen Tropikal Kelebek Bahçesi tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Kovid-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında kapatılmıştı. Yeni normal sürece adapte olarak tedbirlerini alan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, 7 Temmuz itibariyle kapılarını yeniden ziyaretçilerine yeniden açtı.

Türkiye’nin ilk ve Avrupa’nın en büyük kelebek uçuş alanına sahip olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, Kovid-19 salgını nedeniyle tüm önlemlerini alarak yeni normale uygun bir şekilde yeniden ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bahçede ziyaretçilerin Kovid-19 salgını tedbirlerine uygun olarak güvenli bir şekilde ziyaret gerçekleştirebilmeleri için maske kullanımlarına dikkat edilecek, ayrıca ateş ölçümleri yapılacak. Tesise vatandaşların kullanımına yönelik dezenfektanlar da yerleştirildi. Gezi esnasında  sosyal mesafenin korunabilmesi için sık aralıklarla uyarı 'sticker'ları da yapıştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.