Konya Valisi Toprak: Gerekirse her düğüne bir polis görevlendireceğiz

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, düğünde havaya silahla ateş açılmasını önleme konusunda çok hassas davrandıklarını belirterek, üzücü sonuçların yaşanmaması için vatandaşları daha duyarlı olmaya çağırdı. Toprak "Bu tür organizasyonlarda havaya ateş açılmasının engellenmesi için gerekirse her düğüne bir polis görevlendireceğiz" dedi. 

Konya Valisi Toprak: Gerekirse her düğüne bir polis görevlendireceğiz

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve merkez ilçe belediye başkanları ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, düğün salonları, konvoylar, havai fişek kullanımı ve iş yeri sundurmaları konularında yapılan çalışmaları ve alınan kararları açıkladı. 

Toplantıda özellikle düğün, nişan ve benzeri organizasyonlarda havaya silahla ateş açılması noktasında oldukça hassas davrandıklarını belirten Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yaralanma ve ölümlerle sonuçlanan bu durumların önüne geçilmesi konusunda kararlı olduklarını belirtti. Vatandaşları da herhangi üzücü bir sonucun doğmaması adına hassas olmaya çağıran Vali Toprak "Eğer bu tür organizasyonlarda silah kullanımı devam ederse her düğüne bir polis görevlendirir ve bu olayların önüne geçeriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.