Konya Valisi Toprak, Karatay'ın muhtarlarıyla buluştu

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Karatay İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

Konya Valisi Toprak, Karatay'ın muhtarlarıyla buluştu

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Karatay İlçe Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Karatay Muhtarlar Derneği'nde düzenlenen toplantıda muhtarlarla buluştu. 

Göreve geldikleri günden bu yana Karatay’ın nitelikli hizmet alması için çaba gösterdiklerini dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca "Sayın Valimiz ve Kaymakamımızın başkanlığında Karatay'ın tüm mahallelerine hizmet ediyoruz. Göreve gelir gelmez ilçemizin 80 mahallesini ziyaret ettik. Muhtarlarımızın taleplerini yerinde aldık. Birçoğunu da çözmeye gayret ediyoruz. Muhtarlarımız, mahallelerdeki önemli destekçilerimiz. Belediye ile muhtar işbirliğinin en güzel örneği de Karatay’da. Bu güzel işbirliği, ilçemizde daha nitelikli ve verimli hizmetlere vesile oluyor." dedi. 

Verdiği desteklerden dolayı Vali Toprak'a teşekkür eden Başkan Hasan Kılca "Önceki hafta Hakkari'deydik Sayın Valimizin orada nasıl hizmetler gerçekleştirdiğine şahit olduk. Valimize orada sevgi seli oluşmuş buna da bizzat şahitlik ettik. Valimiz Konya için büyük bir şans." ifadelerine yer verdi. 

Toplantıda konuşan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak ise, Konya'nın ilçelerinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek onların dile getirdikleri ve kendilerine aktardıkları sorun ve talepleri istişare etmek üzere Konya'daki tüm muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini söyledi. 

Muhtarların üstlendiği rolün önemine değinen Vali Toprak; "Bizim elimiz kolumuz, vatandaşla buluşma noktamız, hizmet götürme noktamız, köprümüz, her zaman muhtarlar oldu. Muhtarlar bizim en yakın mesai arkadaşlarımız. Halkımızla devletimizin buluştuğu en uçtaki noktamız. Onun için muhtarlarımızla ne kadar sık bir araya gelirsek vatandaşlarımıza o kadar çok ulaşıyor ve hizmet elimizi daha çok yaklaşmış hissediyoruz." dedi. 

Konya'daki muhtarların şanslı olduklarını dile getiren Vali Orhan Toprak sözlerine şöyle devam etti: "Konya idarenin desteklemesi manasında çok aktif, dinamik bir şehir. Belediye Başkanlarımız 24 saat esasına göre bir hizmet anlayışı ile şehrin her yönden çalışması için hizmet ederken, bir taraftan da vatandaşlarımızın gönlüne girmek için çaba sarf ediyor. Hasan Başkanımız da bizim ve vatandaşlarımızın taleplerine büyük hassasiyetle yaklaşan ve bunu kendine dert edinen bir idareci. Kendisi duruşu ve hizmet aşkıyla takdire şayan bir tavır sergiliyor. Kaymakamımız da aynı şekilde devletin uzun yıllar hizmetinde çalışmış tecrübe sahibi olmuş. Sevilen sayılan bir arkadaşımız. Bu doğrultuda hep birlikte istişare yoluyla şehrimiz ve Karatay'ımız adına güzel işler yapma gayreti içerisinde olacağız."

Konuşmaların ardından, mahalle muhtarları söz alarak taleplerini dile getirdiler. Toplantının sonunda Vali Cüneyit Orhan Toprak, Başkan Kılca ve Kaymakam Abdullah Selim Parlar, muhtarlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.