Konya Valisi Toprak, yine medyanın gündeminde!

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, dün, Derebucak'ta okul bahçesinde kartopu oynayan çocukların eğlencesine ortak olmuştu. Toprak’ın bu görüntüleri internet medyası ve sosyal medyadan sonra televizyonlarda da geniş yer buldu. Öyle ki, bazı sunucular Vali Toprak’ı “Örnek Vali” olarak gösterdi.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, yerel yöneticilerle bir araya gelmek üzere gittiği Derebucak'ta, Şehit Hüseyin Albaşgil İlkokulunun bahçesinde kardan adam yapan çocukları görmüş, kar kalınlığının yarım metreye ulaştığı ilçede, çocukların eğlencesine ortak olan Toprak, havuçtan burun yaptığı kardan adama Konyaspor atkısı takmıştı.

Toprak'a sohbet ettiği ilkokul öğrencilerinden biri kartopu atınca, Vali de ona karşılık vermiş, öğrencilerle bir süre kartopu savaşı yapan Vali Toprak'a, çok sayıda kartopu isabet etmişti.

“ÖRNEK VALİ”

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın bu görüntüleri internet medyası ve sosyal medyadan sonra televizyonlarda da geniş yer buldu. Öyle ki, bazı sunucular Vali Toprak’ı “Örnek Vali” olarak gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.