Başkan Karabacak'tan Konyalılara çağrı: “Ramazan alışverişini yerel esnafımızdan yapalım”

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Ramazan ayı öncesi yaptığı açıklamada “Konyalı esnaflarımız Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Kaliteli ve lezzetli ürünler için vatandaşlarımız yerel esnafımızı tercih etmeli” dedi.

Başkan Karabacak'tan Konyalılara çağrı: “Ramazan alışverişini yerel esnafımızdan yapalım”

KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Ramazan ayı öncesinde yaptığı açıklamada önemli bir çağrıda bulundu. 

“Ramazan alışverişini yerel esnafımızdan yapalım” diyen Başkan Karabacak şunları kaydetti:

''İslam Âlemi ve Müslümanlar olarak bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konyalı esnaflarımız Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. Her türlü ihtiyaç listesinde fiyat kriteri başı çekiyor ancak ucuz olsun diye de merdivenaltı alışveriş yapılmamalı. Kaliteli ve lezzetli ürünler için vatandaşlarımız yerel esnafımızı tercih etmeli. Ramazan ayı boyunca sokağa çıkma kısıtlamaları ve pandemi tedbirleri gereği yiyecek içecek hizmet sektörünün kapalı olacağı, yalnızca evlere servis ya da gel-al usulü çalışacağı göz önüne alındığında evlerde daha fazla zaman geçirilecek. Bununla birlikte iftar çadırları, aşevleri gibi Ramazan ayına özel toplu yemek alanları olmayacağından, tüm iftarlarımızı evlerimizde açacağız. Dolayısıyla evde tüketim her zamankinden fazla olacak. Konyalı hemşerilerimizden Ramazan ayı boyunca gel-al ve paket siparişlerini özellikle yerel esnaflarımızdan yaparak kendilerine destek vermelerini istirham ediyorum.”

Başkan Karabacak Ramazan ayı mesajında da “Tüm İslam Âleminin, Esnaf Teşkilatı’mızın, 58 bin esnaf ve sanatkârımızın Ramazan Ayını şimdiden kutluyor, dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu pandemi döneminin biran önce bitmesini ve sağlıklı günlere tekrar kavuşmamızı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.