Başkan Kılca: İnsanlık Peygamberimizin rehberliğine her zamankinden daha çok muhtaçtır

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın doğumunun ve içinde bulunduğumuz Mevlid-i Nebi Haftası’nın İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm dünyaya sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Kılca: İnsanlık Peygamberimizin rehberliğine her zamankinden daha çok muhtaçtır

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hasan Kılca, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid-i Nebi Haftası’na yeniden erişmenin sevinci ve şükrü içerisindeyiz. Bugün, tüm insanlık Peygamberimizin (S.A.V) rehberliğine her zamankinden daha çok muhtaçtır. İslam’ın peygamberi Hz. Muhammed; insanlık âleminin en muazzam, en güzel ve en kıymetli rehberidir.  Dolayısıyla O’nda insanlığın tümünü kapsayan en güzel örnekler vardır. Asırlar geçse de O’nun öğretileri asırlar sonrasına dokunan çok kıymetli değerler taşımaktadır. 

Bu anlamlı haftayı  ‘Peygamberimiz ve Vefa Toplumu’ temasıyla ‘Mevlid-i Nebi Haftası’ olarak icra edeceğiz. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in aziz ve yüce hatırası adına düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası’nın bütün insanlığın kardeşlik, birlik, beraberlik, rahmet, merhamet, hoşgörü, barış, karşılıklı sevgi getirmesini temenni ediyor ve Mevlid-i Nebi Haftamızı tebrik ediyorum.”
 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.