Bu hesap tutmaz! Konya'da 7 kişinin öldürülmesinin ardından karanlık odakların oyununu bozan gerçek ortaya çıktı

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olayın ardından karanlık mahfiller yine provokasyon için düğmeye bastı. Konuyu etnik bir çatışma gibi göstermek isteyenlerin kaos çabaları ortaya çıkan gerçeklerle yine başarısız oldu.

Bu hesap tutmaz! Konya'da 7 kişinin öldürülmesinin ardından karanlık odakların oyununu bozan gerçek ortaya çıktı

Konya'nın Meram İlçesi Hasanköy Mahallesinde cuma günü akşam saatlerinde bir ailenin 7 üyesi uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 

Yaşar, Barış, Serap, Serpil, İpek, Metin ve Sibel Dedeoğulları'nın silahlı saldırı sonucu ölüm haberi ülke gündeminin ilk sırasına oturdu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. İlk inceleme sonucunda olayın iki aile arasında yıllardır süren husumet nedeniyle yaşandığı ortaya çıktı. 

konyadaki-olayin-ardindan-karanlik-odaklarin-oyununu-bozan-gercek-ortaya-cikti-1.jpg

KARANLIK MAHFİLLER PROVOKASYON PEŞİNDE

Konya'da geçtiğimiz günlerde yaşanan başka bir silahlı kavga sonrası provokasyon yapmaya çalışan, ancak başarılı olamayan karanlık mahfiller, Dedeoğulları ailesine yapılan silahlı saldırının ilk dakikalarından itibaren yine 'kaos' peşine düştü. 

Özellikle sosyal medya paylaşımlarıyla olay etnik bir çatışma gibi sunulmaya çalışıldı. İçişleri Bakanlığı, Valilik ve adli makamlardan gelen açıklamalara rağmen ailenin acısı suistimal edilip birlik ve beraberliğe göz dikildi. Terör örgütünün destekçisi olduğu bütün dünyaca bilinen HDP'den de provokatif açıklamalar geldi. 

ÖLEN AİLE AK PARTİ ÜYESİ ÇIKTI

Konuyu etnik bir çatışma gibi göstermek isteyen başta HDP olmak üzere destekçisi karanlık odakların oluşturmaya çalıştığı oyun ortaya çıkan bir gerçekle başlamadan bozuldu. Haber Dairesi muhabiri, silahlı saldırıda ölen Yaşar Dedeoğulları'nın AK Parti üyesi olduğu bilgisine ulaştı. 

Böylelikle HDP ile bazı odakların birlik, beraberlik ve kardeşliğe göz diken algı operasyonlarının başarılı olamayacağı bir kez daha gözler önüne serildi.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.