İşkence ettiği arkadaşını silahla vurmuştu! Konya'daki olayın altından 'yasak aşk' iddiası çıktı

Konya'da evine götürdüğü yakın arkadaşını sabahtan akşama kadar işkence yaptıktan sonra silahla vuran şüpheli yakalandı. Olayın altından ise 'yasak aşk' iddiası çıktı. Şüpheli "Neden yaptın" sorusuna "Namus davası" diye cevap verdi.

İşkence ettiği arkadaşını silahla vurmuştu! Konya'daki olayın altından 'yasak aşk' iddiası çıktı

Olay, geçen perşembe günü saat 18.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacı Sadık Mahallesi Şair Baki Sokak üzerinde meydana geldi.

İddialara göre, 3 ay önce cezaevinden çıkan Yıldıray T. (21), bir süre sonra kendisine soğuk davranan dini nikahlı eşi B.B. (18) ile tartışmaya başladı. Tartışmaların artması üzerine B.B. evi terk edip babasının evine gitti. Yıldıray T. ise B.B’nin kendisini en yakın arkadaşı Burak M. ile aldattığından şüphelenerek, arkadaşını evinden alıp kendi evine götürdü.

konyadaki-olayin-altindan-yasak-ask-iddiasi-cikti0.jpg

"Burak'ı vurdum sıra sende"

Yıldıray T., darp ederek konuşturmak istediği arkadaşı Burak M.'ye sabahtan akşama kadar işkence yaptı.

konyadaki-olayin-altindan-yasak-ask-iddiasi-cikti2.jpg

Şüpheli bu sırada dışarıya çıkarak kapı kapı dolaşıp komşularına "Hakkınızı helal edin” dedikten sonra eve tekrar dönüp arkadaşı Burak M.'yi bacaklarından, göğsünden ve kafasından silahla vurdu.

Öldüğünü düşündüğü arkadaşı Burak M.'ye de "Sen de hakkını helal" dediği öne sürülen Yıldıray T., daha sonra görüntülü olarak B.B’yi arayarak, "Burak'ı vurdum sıra sende" diyerek tehditler savurup olay yerinden kaçtı.

konyadaki-olayin-altindan-yasak-ask-iddiasi-cikti1.jpg

Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde yapılan incelemede hayatta olduğu anlaşılan Burak M. yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Gazetecilerin "Neden yaptın" sorusuna "Namus davası" diyerek cevap verdi

Arkadaşını vurduktan sonra olay yerinden kaçan şüpheli Yıldıray T.'yi yakalamak için Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş kapsamlı çalışma başlattı. Şahsın gidebileceği adresleri belirleyen polis ekipleri, şüpheliyi Sedirler Mahallesinde yakalayarak gözaltına aldı.

konyadaki-olayin-altindan-yasak-ask-iddiasi-cikti.jpg

İfadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Yıldıray T., işlemlerinin tamamlanmasının ardından "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheli kendini görüntüleyen gazetecilerin "neden yaptın" sorusuna "namus davası" diyerek cevap verdi.

Zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum